Vi klarer alle opgaver i København og omegn

Vinduespudsning

Vores erfaring inden for vinduespudsning sikrer skinnende rene vinduer.

Vi leverer dedikeret og professionel service med fokus på enestående klarhed og skinnende resultater.

Vinduespusning

Vinduespudsning i alle højder

Vi tilbyder vinduespudsning uanset højden – fra lejligheder til villaer og erhversbygninger med få eller mange vinduer.

Uanset størrelsen på opgaven sørger vi altid for at finde en fair pris og en passende aftale.

Med vores omfattende erfaring og fokus på kvalitet sikrer vi tilfredshed. Vores dedikation og evne til at imødekomme dine behov gør os til det ideelle valg for en strålende vinduespudsning.

Opnå en besparelse på 26% med servicefradrag

Reducer dine omkostninger med en 26% besparelse på vinduespudsning via servicefradrag. I 2022 kan hver person i husstanden opnå op til 6.900 kr. i fradrag. Spar 26% ved at benytte dig af servicefradraget. Se nærmere her.

Kontakt os

Vælg ønsket interval:

Erfaring

Flere års erfaring med vinduespudsning

Siden 2020 har vi udført vinduespudsning på tusindvis af vinduer. Vi har flere års erfaring med at håndtere selv de mest snavsede vinduer under forskellige vejrforhold og i alle typer boliger.

Vores praksis har udfordret os på mange niveauer, og vi har lært at tackle forskellige situationer. Du kan være tryg ved, at vi har styr på alle aspekter af opgaven og leverer et tilfredsstillende resultat hver gang.

Vi tror på, at nøglen til et fantastisk resultat ligger i grundighed. Derfor fokuserer vi på en omhyggelig vinduespudsning, da dette giver det bedste resultat. Vores professionelle udstyr muliggør både udvendig og indvendig pudsning af vinduerne.

5/5

Vi lever af glade kunder

Vi lever af glade kunder og ønsker det bedste resultat for dem alle. Hvis du vil give os chancen, så lover vi dig, at du ikke vil fortryde det.

Du kan roligt overlade arbejdet til os og vi skal aflevere i den flotteste stand. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, som du kan se i vores menu.

Hvis du har brug for hjælp til at besvare nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe til os.

Kontakt os

Vælg ønsket interval:

Kontakt os & en pris i dag

Få et uforpligtende tilbud

Vi er rustet til at håndtere enhver form for vinduespudsning opgave.

Uanset om din bolig eller virksomhed er lille eller stor, står vores dedikerede team klar til at levere en fejlfri service. 

Vi lover at overholde alle aftaler og sikre en grundig og pålidelig rengøring. Vores dedikerede team står klar til at imødekomme dine behov og overholder vores aftaler til punkt og prikke.

Se vores konkurrencedygtige priser og kontakt os i dag på 93 86 84 43 eller jk.supervask@gmail.com.

5/5

5.0 på Google

Hvorfor vælge
JK Supervask?

Støttet af over 800+ tilfredse kunder og en ubetinget 100% garanti, står vi klar til at levere kvalitet og professionalisme gennem vores erfarne team.

Vi går op i miljøet og sparer på vandet

Vores omfattende erfaring inden for vinduespudsning har givet os indsigt i den betydelige mængde vand, der kan gå til spilde under denne proces.

Vi lægger derfor vægt på at bruge en minimal mængde vand og sæbe ved vores arbejde.

Denne tilgang tjener to formål: For det første reducerer vi spildet af vandressourcer, hvilket er afgørende for vores miljømæssige engagement.

For det andet stræber vi konstant efter at levere et topresultat ved hver enkelt pudsning ved at udnytte teknikker og produkter, der ikke kun er effektive, men også skånsomme mod miljøet.