Vi klarer alle opgaver i København og omegn

Solcellevask

Forlæng levetiden og maksimer effektiviteten på dine solcellepaneler med vores specialiserede solcellevask.

Vi sikrer, at dine paneler fungerer optimalt og leverer maksimal energi.

Solcellevask

Vi passer på dine Solceller

Vi klarer solcellevasken uanset højden på dine solpaneler og leverer et rent look på dit tag.

Dette forlænger solcellernes holdbarhed, optimerer solstråleoptagelsen og forbedrer deres præstation.

Vores tilgang er både omhyggelig og effektiv. Vi værner om dine solceller ved brug af skånsomt og passende værktøj, hvilket resulterer i flotte og velplejede solpaneler.

Kontakt os

Erfaring

Vi har stiger & redskaber til solcellevask

Selv med vores effektive stiger og specialudstyr til solcellevask, handler det ikke kun om værktøjerne. Det drejer sig om at opnå et strålende og fejlfrit resultat uden at skulle bruge hele dagen.

Takket være vores flere års erfaring ved vi præcis, hvad der kræves for at opnå de mest imponerende solcellepaneler.

Op til 40% mere energi efter solcellevask

En grundig solcellevask kan betyde en øget energiproduktion på op til 40%. Fjernelsen af belægninger på solcellerne, såsom snavs, pollen og støv, kan resultere i en forbedring af effektiviteten med op til 40% efter rengøringen.

5/5

Vi lever af glade kunder

Vi lever af glade kunder og ønsker det bedste resultat for dem alle. Hvis du vil give os chancen, så lover vi dig, at du ikke vil fortryde det.

Du kan roligt overlade arbejdet til os og vi skal aflevere i den flotteste stand. Vi ser frem til at høre fra dig. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, som du kan se i vores menu.

Hvis du har brug for hjælp til at besvare nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller ved at ringe til os.

Process

Flere rengøringsmidler og kalkholdigt vand er et no-go

Det er vigtigt at vide, hvad man laver, når man skal rengøre solceller. Bruges der forkerte rengøringsmidler, så kan du ødelægge overfladen på din solcelle og stå med et stort tab af energi.

Brug ikke kalkholdigt vand, da kalkbelægninger kan brænde sig fast på overfladen og være umuligt at få af. Benyt dig af et erfarent team til en fornuftig pris og slip for risikoen ved at ødelægge dine solceller. 

Rentvandsanlæg til solcellevask

Til vores solcellevask bruger vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100% rent vand, som er renset og filteret, så det ikke indeholder kalk og andre partikler, som kan sætte sig på panelerne. Vi er miljøvenlige og bruger ikke kemikalier.

5/5

5.0 på Google

Hvorfor vælge
JK Supervask?

Støttet af over 800+ tilfredse kunder og en ubetinget 100% garanti, står vi klar til at levere kvalitet og professionalisme gennem vores erfarne team.

Kontakt os

Vælg ønsket interval:

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Vi er udstyret til at håndtere enhver form for solcellevask med professionel ekspertise.

Uanset om dine solcellepaneler er en del af en lille husstand eller en stor kommerciel installation, er vores dedikerede team klar til at levere en fejlfri service. Vi sikrer en grundig og pålidelig rengøring for at optimere solcelleanlæggets effektivitet.

Se vores konkurrencedygtige priser og kontakt os i dag på 93 86 84 43 eller jk.supervask@gmail.com.